Γίνε μέλος Ανανέωση Συνδρομής Σύνδεση Μελών

Pixi.

Pixi is a creative multi-concept WordPress theme will help business owners create awesome websites.

Address: 121 King St, Dameitta, Egypt
Phone: +25-506-345-72
Email: motivoweb@gmail.com

The compelling link between physical activity and the body’s defense system

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι:
• Η σωματική άσκηση ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και βελτιώνει την αμυντική ικανότητα του οργανισμού μας, καθώς και τις μεταβολικές του λειτουργίες.
• Στέρεα επιστημονικά δεδομένα υποστηρίζουν την ύπαρξη σαφούς αντιστρόφως ανάλογης σχέσης μεταξύ της τακτικής άσκησης μέτριας έντασης και του κινδύνου νόσησης.
• Η σωματική άσκηση έχει αντιφλεγμονώδη δράση, η οποία διαμεσολαβείται μέσω πολλαπλών μηχανισμών.
• Η αυξημένη πρόσληψη υδατανθράκων και πολυφαινολών αποτελεί αποτελεσματική διατροφική στρατηγική για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού μας συστήματος.
• Η τακτική σωματική άσκηση βελτιώνει την ανοσολογική ρύθμιση του οργανισμού, καθυστερώντας την εμφάνιση δυσλειτουργιών που σχετίζονται με την ηλικία.

Μια μεμονωμένη συνεδρία άσκησης διεγείρει την ανταλλαγή κυττάρων και συστατικών του ανοσοποιητικού συστήματος μεταξύ των λεμφοειδών ιστών και του αίματος. Παρόλο που αυτή είναι μια παροδική επίδραση, ωστόσο παρατηρείται αθροιστική επίδραση της άσκησης με την πάροδο του χρόνου, που οδηγεί σε βελτιωμένη ανοσοεπιτήρηση έναντι παθογόνων ουσιών και καρκινικών κυττάρων και μειωμένη συστημική φλεγμονή του οργανισμού.
Διαβάστε: https://www.sciencedirect.com/…/artic…/pii/S2095254618301005