Γίνε μέλος Ανανέωση Συνδρομής Σύνδεση Μελών

Pixi.

Pixi is a creative multi-concept WordPress theme will help business owners create awesome websites.

Address: 121 King St, Dameitta, Egypt
Phone: +25-506-345-72
Email: motivoweb@gmail.com

Αντιμετώπιση της σωματικής αδράνειας ατόμων με χρόνιες, αναπηρικές ασθένειες

– Οι χρόνιες, αναπηρικές ασθένειες και παθήσεις (πολλαπλή σκλήρυνση, νόσος του Πάρκινσον, εγκεφαλικό επεισόδιο) συνεχώς αυξάνονται.

– Η σωματική αδράνεια αποτελεί πρόβλημα δημόσιας υγείας σε αυτούς τους πληθυσμούς και αυξάνει τους κινδύνους συννοσηροτήτων και κακής πρόγνωσης.

– Το πρόβλημα της σωματικής αδράνειας μπορεί να αντιμετωπιστεί στοχευμένα μέσω της έρευνας παρέμβασης για αλλαγή συμπεριφοράς για την πολλαπλή σκλήρυνση, τη νόσο του Πάρκινσον και το εγκεφαλικό επεισόδιο.

– Η θεωρία της αλλαγής συμπεριφοράς (π.χ. Κοινωνική Γνωστική Θεωρία, Πλαίσιο Θεωρητικών Τομέων) μπορεί να εντοπίσει και να αντιμετωπίσει τις μοναδικές προκλήσεις για την προώθηση της σωματικής δραστηριότητας σε άτομα με χρόνιες, αναπηρικές παθήσεις.

– Η παροχή εξ αποστάσεως (μέσω διαδικτυακής τεχνολογίας) παρεμβάσεων αλλαγής συμπεριφοράς με βάση αυτή τη θεωρία ξεπερνά τα κοινά εμπόδια (π.χ. μετακίνησης) και μπορεί να αλλάξει την (ελλιπή) σωματική δραστηριότητα, τις συννοσηρότητες και την πρόγνωση των ατόμων με χρόνιες, αναπηρικές ασθένειες/παθήσεις.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο ΕΔΩ