Γίνε μέλος Ανανέωση Συνδρομής Σύνδεση Μελών

Pixi.

Pixi is a creative multi-concept WordPress theme will help business owners create awesome websites.

Address: 121 King St, Dameitta, Egypt
Phone: +25-506-345-72
Email: motivoweb@gmail.com

2 Δεκεμβρίου 2019, Έγκριση υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Η άσκηση είναι φάρμακο» από το Υ.ΠΑΙ.Θ. σε σχολικές μονάδες

Σύμφωνα με το αρ. 49/29-11-2019 Απόσπασμα Πρακτικού του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, εγκρίθηκε η υλοποίηση του αθλητικού προγράμματος με τίτλο «Η άσκηση είναι φάρμακο» από το Εργαστήριο Φυσιολογίας «Φυσιολογείον», της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας (ΣΤ΄ τάξη Δημοτικού) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Α΄ Γυμνασίου), για το σχολικό έτος 2019-2020 από τη Γ.Γ. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ,  ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων. Η δράση έγινε σε συνεργασία με το “Exercise is Medicine-Greece” και το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και άσκησης στην Ιατρική (ΙΕΦΑΙ).
Υπεύθυνη του προγράμματος: Δρ. Φλώρα Ζαράνη, Βιολόγος, ΕΔΙΠ, Εργαστήριο Φυσιολογίας (επικοινωνία στο email: fzarani@med.uoa.gr).

Η εφαρμογή του προγράμματος πραγματοποιήθηκε και κατά τα έτη 2020-21 διαδικτυακά, κατόπιν ανανέωσης της έγκρισής του  από το ΥΠΑΙΘ.

Έγκριση υλοποίησης προγράμματος: ΕΞΕ – 195224 – 2019 – Έγκριση προγράμματος

Η εκπόνηση του εκπαιδευτικού προγράμματος:  2020-21 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ