Skip to content

Οι Δράσεις Του “Exercise Is Medicine-Greece” Κατά Την Περίοδο Της Πανδημίας Του Κορονοϊού

ΒΑΡΑΚΙΑ-ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Οι δράσεις του Εθνικού Κέντρου Exercise is Medicine – Greece κατά την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού (COVID-19) όπως ανακοινώθηκαν διεθνώς από το EIM Global Center:

Το EIM Greece και τα ακαδημαϊκά μέλη του, σε συνεργασία με ακαδημαϊκούς εκπροσώπους της ιατρικής και της επιστήμης της άσκησης, έδωσαν την επίσημη υποστήριξή τους και προώθησαν την έκδοση των “Οδηγιών για ασφαλή άσκηση και σωματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας”.

Η έκθεση αυτή δημοσιεύθηκε τόσο στην ηλεκτρονική όσο και στην έντυπη έκδοση  εφημερίδας για δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, στις δύο ιστοσελίδες με την υψηλότερη αναγνωσιμότητα για την εκπαίδευση στην Ελλάδα, καθώς και στις ιστοσελίδες του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Οι συστάσεις αυτές έγιναν επίσης αποδεκτές και θα προωθηθούν περαιτέρω από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη λήψη μέτρων κατά της πανδημίας COVID-19 στην Ελλάδα.
Τα μέλη του EIM Greece μετέφρασαν την ελληνική έκδοση του ενημερωτικού φυλλαδίου του EIM Global COVID-19 Rx for Health για παιδιά, το οποίο δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Οι ελληνικές εκδόσεις των ενημερωτικών φυλλαδίων του EIM Global COVID-19 Rx for Health για ενήλικες και παιδιά προωθήθηκαν περαιτέρω μέσω του δικτυακού τόπου του EIM Greece και του Facebook.

 

Διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση:

https://www.exerciseismedicine.org/support_page.php/national-center-activities-during-covid-191/